31 Ekim 2010 Pazar

Jöleli Bisküvi


MALZEMELER:
1,5 paket petibör bisküvi
2 elma
2 limon kabuğu rendesi
1 su bardağı ceviz içi
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı erimiş margarin
1 paket çikolatalı puding
1 paket meyveli jöle

YAPILIŞI:
Bisküvileri kırın. Elmaları soyup rendeleyin. Limon kabuğunu, tarçını, ceviz içini ve erimiş margarini ekleyip yoğurun. Çikolatalı pudingi pişirip hazırladığınız karışımla harmanlayın. Borcama dökün. Meyveli jöleyi hazırlayın, soğuyunca borcamın üzerine dökün. Ananas veya istediğiniz meyvelerle süsleyebilirsiniz.

Afiyet şeker olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...