MALZEMELER:
3 paket eti yulaflı bisküvi
1 lt. süt
1 paket sakızlı muhallebi
1 paket çikolatalı puding
1 çay bardağı dövülmüş ceviz içi
1 paket vişneli jöle
1 konserve ananas
HAZIRLANIŞI:
Sakızlı muhallebiyi ve çikolatalı pudingi tarifine göre pişirin. Borcamın altına sakızlı muhallebiden dökün. Üzerini bisküvi ile kaplayın ve dövülmüş ceviz içinden serpin. Üzerine çikolatalı pudingi döküp bisküvileri yerleştirip ceviz içlerini serpin. Sakızlı muhallebinin kalanını da döküp bisküvileri yerleştirin. Üzerine ananasları dizin. Hazırladığınız jöleyi kıvama gelince üzerine döküp, damla çikolata ile servis yapın.
Afiyet şeker olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.