20 Mart 2010 Cumartesi

Havuçlu Tarçınlı Kek


MALZEMELER:
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
3 su bardağı un
1 su bardağı süt
3 adet rendelenmiş havuç
3 yemek kaşığı eritilmiş margarin
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı dövülmüş ceviziçi
1 yemek kaşığı tarçın

YAPILIŞI:
3 yumurtayı ve 1 su bardağı tozşekeri mikserle çırpın. Üzerine ceviziçi hariç bütün malzemeleri ekleyip karıştırın. En son ceviziçini ekleyin. Hazırladığınız karışımı hafifçe yağlanmış ve unlanmış kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin.

Afiyet şeker olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...