MALZEMELER:
1 adet pasta keki (sade)
1 paket kakaolu puding
2 adet kivi
10 dilim ananas
1 adet muz
1 su bardağı ananas suyu (konserve ananas koyarsanız suyunu da kullanabilirsiniz)
2,5 su bardağı süt
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 paket muzlu jöle
1 çay bardağı meyve şekeri
HAZIRLANIŞI:
2,5 su bardağı süt ile birlikte kakaolu pudingi pişirin. Ananas suyunun yarısı ile ıslattığınız kekin arasına kakaolu kremadan dökün. Arasına meyvelerin yarısını dizin. Üzerine hindistan cevizi serpip kekin diğer katını yerleştirin. Ananas suyu ile üst katı da ıslatıp kakaolu kremayı dökün. Kalan meyveleri de dizip hindistan cevizi serpin. Meyveli jöleyi de hazırlayıp 5 dakika kadar donmasını bekleyin. Pastanın üzerine jöleyi döküp kaşıkla düzeltin. Buzdolabında beklettikten sonra servis yapın.
Afiyet şeker olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.