20 Aralık 2010 Pazartesi

Bisküvili Muzlu Pasta

MALZEMELER:
1 litre süt
1 paket petibör bisküvi
1 paket sakızlı muhallebi
1 paket çikolatalı puding
5 adet muz
Dövülmüş ceviziçi
Hindistan cevizi
Damla çikolata

YAPILIŞI:
Sakızlı muhallebiyi ve çikolatalı pudingi tarife göre pişirin. Borcamın altına sakızlı muhallebinin yarısını dökün. Bisküvileri dizin. Üzerine çikolatalı pudingi dökün. Ceviziçini serpip muzları dizin. Üzerine bisküvi dizin. Sakızlı muhallebinin tamamını da döküp muz, hindistan cevizi ve damla çikolata ile süsleyin.

Ben en son kata sakızlı muhallebiyi döktükten sonra siyah beyaz granül ile kapladım ama olmadı :)
Sanırım keklerin üstünde daha iyi durur.

Afiyet şeker olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...