19 Ekim 2010 Salı

Çikolatalı Muzlu Pasta

MALZEMELER:
1 adet kakaolu pasta keki
1 paket vanilyalı puding
1 paket bitter çikolatalı puding
3 adet muz
1 paket vanilya
2 tatlı kaşığı nescafe
3 tatlı kaşığı toz şeker
Süt

YAPILIŞI:
Pudingleri üzerlerindeki tarife göre pişirin. Vanilyalı pudinge pişmeye yakın vanilya ekleyin. 1 su bardağı sıcak suyun içine 2 tatlı kaşığı nescafe ve 3 tatlı kaşığı toz şekeri koyup karıştırın. Kekin içini ve kenarlarını bu karışımla ıslatın. Kekin altına ve ortasına vanilyalı pudingi dökün. Kekin arasına muzları dilimleyip yerleştirin. Kekin üstünü kakaolu puding ile kaplayın. Buzdolabında soğuduktan sonra servis yapın.


Afiyet şeker olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...